Author: Medreseja

1 2 3 7 10 / 62 POSTS
Diplomuan mbi 200 medresantë në “Medresenë Isa Beu”

Diplomuan mbi 200 medresantë në “Medresenë Isa Beu”

Shkolla e Mesme Islame “Medreseja Isa Beu”, përmbylli me sukses edhe n [...]
Medreseja Isa Beu edhe me një Hafize

Medreseja Isa Beu edhe me një Hafize

Me datë 17.05.2016 e martë, SHMI Medreseja ISA BEU-me sukses nxori haf [...]
Medreseja Isa Beu percolli 192 Maturantët e  saj

Medreseja Isa Beu percolli 192 Maturantët e saj

Ky vit për Medresenë Isa Beu ishte tejet i suksesshem për arsye se per [...]
Ekspozita dhe Mevludi tradicional nga Medreseja Isa Beu – dega Tetove

Ekspozita dhe Mevludi tradicional nga Medreseja Isa Beu – dega Tetove

Të xhumanë  më datë 22.04.2016, me rastin e shënimit të ditëlindjes së [...]
Turniri tradicional – Pranvera 2016

Turniri tradicional – Pranvera 2016

Si c’do vit ashtu edhe këtë vit ne Medresenë Isa Beu u organizua turni [...]
1 2 3 7 10 / 62 POSTS