Author: Medreseja

1 2 3 4 7 20 / 62 POSTS
Respekti i udhëheqësit tënd është respekt i vetvetes

Respekti i udhëheqësit tënd është respekt i vetvetes

Këshilli edukativo arsimor i Medresesë Isa Beu në krye me drejtorin Pr [...]
Shtohet inteziteti i bashkpunimit të Medreseve në rajon

Shtohet inteziteti i bashkpunimit të Medreseve në rajon

Në radhë të aktiviteteve të SHMI Medreseja“Isa Beu “Shkup më datë 12.1 [...]
Vizitë në Medresenë Alauddin në Prishtinë

Vizitë në Medresenë Alauddin në Prishtinë

Drejtoria e Medresesë Isa beu-Shkup dhe disa anëtarë të këshillit eduk [...]
Medreseja Isa Beu vizitohet nga kryetari i shoqatës ONDER të Turqisë

Medreseja Isa Beu vizitohet nga kryetari i shoqatës ONDER të Turqisë

Më datë 27.08.2015 në Medresenë Isa Beu, ishin mysafir kryetari i shoq [...]
Kandidatët e pranuar në Medrese për vitin shkollor 2015/2016

Kandidatët e pranuar në Medrese për vitin shkollor 2015/2016

Listat e kandidatëve të pranuar/a  dhe atyre që nuk u pranuan në Medre [...]
1 2 3 4 7 20 / 62 POSTS