Author: Medreseja

1 2 3 4 5 7 30 / 62 POSTS

REAGIM I INSTITUCIONEVE EDUKATIVO-ARSIMORE TE BFI-së

Të indinjuar nga sjellja vandale ndaj insitucioneve të BFI-së nga indi [...]

Medreseja Isa Beu hapi ekspozitë tradicionale kushtuar Muhammedit a.s.

Me datë 16.04.2015 SH.M.I. Medreseja Isa Beu Paralelja e Vajzave në Sh [...]

Edhe nje Hafiz i ri ne Medresen Isa Beu

Tradita e Medresantëve nuk ka të ndalur, dhe për këtë Islami në trojet [...]

Investimet në Medresenë Isa Beu po vazhdojnë

Dhe thuaj: “Punoni, Allahu do ta shohë punën tuaj, dhe i dërguari i Ti [...]

Për gjysmëvjetor të hajrit dhe të bereqetshëm

Me datë 20.01,2015 Medreseja Isa Beu fillon me punën e saj edukativo a [...]

Ish nxënësi i Medreses ze vendin e katërt në garat Kuranore Botërore

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në RM, Reisul Ulema H. Sulejman ef [...]

Ndërron jetë medresantja, Bejtile Qaili

“Vertet,te Allahu jemi,dhe padyshim,tek Ai do te kthehemi" Më 13 dhje [...]
Medreseja Isa beu fiton bursë për trajnime në modelin “Nansen”

Medreseja Isa beu fiton bursë për trajnime në modelin “Nansen”

Qendra për Trajnim pranë QDN Shkup është dedikuar që të ofrojë tra [...]
1 2 3 4 5 7 30 / 62 POSTS