Author: Medreseja Isa Beu 2

1 2 3 6 10 / 53 POSTS
Roli i agjërimit në arritjen e devotshmërisë

Roli i agjërimit në arritjen e devotshmërisë

Muaji i Ramazanit është një thesar që i përfshinë të gjitha mirësitë d [...]
Ramazani muaji i Pendimit dhe faljes

Ramazani muaji i Pendimit dhe faljes

Ramazani është muaji i Pendimit, I dhikrit dhe adhurimit të Allahut xh [...]
Kur’ani Fisnik dhe muaji i Ramazanit

Kur’ani Fisnik dhe muaji i Ramazanit

Për Muajin e Ramazanit mund të flitet nga pikëpamje të ndryshme: shpir [...]
Rëndesia e ushqimit hallall

Rëndesia e ushqimit hallall

Falënderimet dhe lavdërimet i takojnë vetëm Krijuesit të kësaj gjithës [...]
Kur’ani dhe muaji i Ramazanit

Kur’ani dhe muaji i Ramazanit

"Ramazani është muaji në të cilin u shpall Kurani, udhëzim për njerëzi [...]
Ekspozita ”Dora e Artë” 2019

Ekspozita ”Dora e Artë” 2019

 SHMI ”Medreseja Isa Beu” – Paralelja e femrave në Shkup, sot me [...]
1 2 3 6 10 / 53 POSTS