Author: Medreseja Isa Beu

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

1 2 3 10 / 26 POSTS
RAMAZANI SI MUNDËSI PËR TA DËSHMUAR BESIMIN

RAMAZANI SI MUNDËSI PËR TA DËSHMUAR BESIMIN

“Ne do t’ju sprovojmë me ndonjë frikë, me uri, me ndonjë humbje nga pa [...]
Karakteristikat dhe çlirimi i Mekkes

Karakteristikat dhe çlirimi i Mekkes

Karakteristikat e qytetit të Mekkes Allahu xh.sh. e ka zgjedhur pik [...]
Lufta e Bedrit fitore e parë e muslimanëve

Lufta e Bedrit fitore e parë e muslimanëve

Muhamedi alejhi selam me muslimanët pasiqë u detyruan të largohen nga [...]
Vlerat dhe dobitë e agjërimit

Vlerat dhe dobitë e agjërimit

Allahu i Madhëruar e bëri obligim agjërimin për muslimanët, ashtu siç [...]
Arsimimi i ndërgjegjshëm

Arsimimi i ndërgjegjshëm

Arsimimi është një vlerë universale e shoqërisë njerëzore. Mësimi dhe [...]
Roli i Medresesë “Isa Beu” në edukimin e femrës

Roli i Medresesë “Isa Beu” në edukimin e femrës

M-r Nurten Shehi Sakipi Administratore në Medresen  ‘Isa Beu’, Parale [...]
Mevlud dhe Hatme për viktimat nga tërmeti në Shqipëri

Mevlud dhe Hatme për viktimat nga tërmeti në Shqipëri

Në kuadër të kuizit të diturisë i cili organizohet çdo vit nga na e s [...]
Medreseja Isa Beu shënon 35-vjetorin

Medreseja Isa Beu shënon 35-vjetorin

Me një tryezë shkencore dhe me dorëzimin e çmimeve për nxënësit më t [...]
1 2 3 10 / 26 POSTS