Author: Medreseja Isa Beu

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

1 2 3 20 / 29 POSTS
Mevlud dhe Hatme për viktimat nga tërmeti në Shqipëri

Mevlud dhe Hatme për viktimat nga tërmeti në Shqipëri

Në kuadër të kuizit të diturisë i cili organizohet çdo vit nga na e s [...]
Medreseja Isa Beu shënon 35-vjetorin

Medreseja Isa Beu shënon 35-vjetorin

Me një tryezë shkencore dhe me dorëzimin e çmimeve për nxënësit më t [...]
Mbi 1600 familjeve u ndahet mish Kurbani (VIDEO)

Mbi 1600 familjeve u ndahet mish Kurbani (VIDEO)

Edhe këtë vit Medreseja “Isa Beu” respektivisht BFI bëri ndarje të mi [...]
Mbi 215 medresantë diplomuan në Medresenë Isa Beu (2018/19)

Mbi 215 medresantë diplomuan në Medresenë Isa Beu (2018/19)

Shkolla e Mesme Islame Medreseja Isa Beu, përmbylli me sukses edhe nj [...]
Turneu tradicional në futboll “Vjeshta 2018”

Turneu tradicional në futboll “Vjeshta 2018”

Si çdo vit ashtu edhe këtë vit në Medresenë "Isa-beu" u organizua turn [...]
1 2 3 20 / 29 POSTS