Qendër

Qendër

Medreseja qendër 1984/85

Në qendër mësimi zhvillohet vetëm për meshkujt. Nxënësit në qendër janë të vendosur në internat, kurse kapa-citeti i nxënësve është 214 nxënës.
Në vitin shkollor 2012/13 mësimin e ndjekin 183 nxënës nga të gjitha trojet e Maqedonisë dhe jasht, në katër vite, me tetë klasa. Plan – programi mësimor realizohet përmes 27 profesorëve, përfshirë këtu edhe drejtorin, zv.drejtorin, sekretarin dhe bibliotekistin. Në vitin shkollor 2012/13 Medresesja do të nxjerë gjeneratën e 26

 

[nggallery id=14]

COMMENTS