Category: Aktivitete

1 2 3 13 10 / 124 POSTS
Njeriu i amanetit – Prof. Rexhep Jusufi

Njeriu i amanetit – Prof. Rexhep Jusufi

Bismilahi Rrahmani Rrahim Të nderuar miq, vëllezër dhe motra të fes [...]
RAMAZANI SI MUNDËSI PËR TA DËSHMUAR BESIMIN

RAMAZANI SI MUNDËSI PËR TA DËSHMUAR BESIMIN

“Ne do t’ju sprovojmë me ndonjë frikë, me uri, me ndonjë humbje nga pa [...]
Roli i agjërimit në arritjen e devotshmërisë

Roli i agjërimit në arritjen e devotshmërisë

Muaji i Ramazanit është një thesar që i përfshinë të gjitha mirësitë d [...]
Ramazani muaji i Pendimit dhe faljes

Ramazani muaji i Pendimit dhe faljes

Ramazani është muaji i Pendimit, I dhikrit dhe adhurimit të Allahut xh [...]
Kur’ani Fisnik dhe muaji i Ramazanit

Kur’ani Fisnik dhe muaji i Ramazanit

Për Muajin e Ramazanit mund të flitet nga pikëpamje të ndryshme: shpir [...]
Rëndesia e ushqimit hallall

Rëndesia e ushqimit hallall

Falënderimet dhe lavdërimet i takojnë vetëm Krijuesit të kësaj gjithës [...]
1 2 3 13 10 / 124 POSTS