Category: Nxënësit

1 2 10 / 13 POSTS
HUTBEJA E XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

HUTBEJA E XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

Sot 16.02.2024, në Medresenë Isa Beu, në prani të Drejtorit, Profeso [...]
NAMAZI I XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

NAMAZI I XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

Sot 26.01.2024, në Medresenë Isa Beu, Hatib dhe Imam për namazin e X [...]
NAMAZI I XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

NAMAZI I XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

Sot 29.12 2023, në ditën e fundit të gjysëmvjetorit të parë të vitit [...]
Kandidatët e pranuar në Medrese për vitin shkollor 2018/2019

Kandidatët e pranuar në Medrese për vitin shkollor 2018/2019

Lista e kandidatëve të pranuar në Medrese si nxënës të rregullt në vit [...]
Namazi i Xhumasë 07/04/2017

Namazi i Xhumasë 07/04/2017

Namazi i Xhumasë: 07/04/2017 Ligjërues: Dashmir Sali Tema: Kur'ani d [...]
Medreseja Isa Beu është edhe Shkollë e Hifzit

Medreseja Isa Beu është edhe Shkollë e Hifzit

Sot në lokalet e Medresesë Isa Beu- Paralelja e Vajzave në Shkup fill [...]
Medreseja Isa Beu edhe me një Hafize

Medreseja Isa Beu edhe me një Hafize

Me datë 17.05.2016 e martë, SHMI Medreseja ISA BEU-me sukses nxori haf [...]
Medreseja Isa Beu percolli 192 Maturantët e  saj

Medreseja Isa Beu percolli 192 Maturantët e saj

Ky vit për Medresenë Isa Beu ishte tejet i suksesshem për arsye se per [...]
Ekspozita dhe Mevludi tradicional nga Medreseja Isa Beu – dega Tetove

Ekspozita dhe Mevludi tradicional nga Medreseja Isa Beu – dega Tetove

Të xhumanë  më datë 22.04.2016, me rastin e shënimit të ditëlindjes së [...]
1 2 10 / 13 POSTS