200 kultivues dhe mbrojtës të traditës dhe të Idesë Islame në vendin tonë (FOTO)

200 kultivues dhe mbrojtës të traditës dhe të Idesë Islame në vendin tonë (FOTO)

Medreseja Isa beu vitin shkollor 2014/15 për maturantet e përfundoj me suksesë dhe përcolli ketë vit mbi 200 maturant dhe maturante, ushtar dhe ushtare denjë për mbrotjen e vlerave te traditës së pastër Islame në vendin ton.

Këto do të jen Kandilat ndriçues që do t’i prin ndërtimit të jetës Islame si formë e vetme shoqërore e institucionale, kulturore dhe ekonomike të cilët din të vendosin raporte,marrëdhënie dhe institucione…

Disa fotografi të Maturentëve: Medreses Qendër, Paralelja e vajzave Kapanhan-Shkup, Paralelja e vajzave Tetov, Paralelja e vajzave Gostivar, dhe paralelja e djemve Shtip

gostovar

qender tabllo

stip

medreseja qender

medreseja qender1

qender

qender3

ibrahim foto1

kapanhan

medreseja1

medreseja2

medreseja3

18604_853306141408235_2075800506047860725_n

10982281_853308081408041_8476694749550385888_n

11150983_853308024741380_3956447074938642819_n

11196241_853306564741526_5323296180039993791_n

11200892_853308074741375_4491399983866944714_n

 

11218475_853308008074715_4366007378564692602_n

11223763_853306361408213_945481453460873377_n