Aktivitete Manifestuese për 30 vjetorin e Medresesë

Për të shënuar punën edukativo arsimore të Medresesë Isa Beu përgjatë 30 viteve u organizuan aktivitete të duarnduarta që u realizuan për hirë të shënimit të përvjetorit të 30 të kësaj vatre të vetme edukativo arsimore.

Kështu që aktivitetet që u ndërmuarën për ta shënuar këtë përvjetor ishin:

 • Organizimi i një turnirit në futboll.
  [nggallery id=41]
 • Aksion ekologjik.
  [nggallery id=42]
 • Organizim i një programi ilahi, mevlud dhe recitale për gjinin femrore e realizuar nga paralelja e vajzave  në Gostivar.
  [nggallery id=43]
 • Promovimi i një hafize të Medresesë Isa Beu – paralelja e vajzave në Shkup.
  [nggallery id=44]
 • Organizimi i një kuizi të diturisë në lokalet të Medresesë Isa Beu.
  [nggallery id=40]