Atasheu i Ambasadës Turke viziton Medresenë Isa Beu

Atasheu i Ambasadës Turke viziton Medresenë Isa Beu

    Sot në Medresenë Isa Beu u mirëprit z. Murat Alkan , atashe për cështje fetare pranë ambasadës së R. Turqisë në Shkup nga Drejtori i Medresesë Isa Beu Ibrahim Idrizi .

Në këtë takim-vizitë Drejtori i Medresesë e informoi mysafirin për historikun dhe rrjedhjen e punës së Medresesë Isa Beu, zhvillimin e procesit edukativo-arsimor si dhe vënien e bashkpunimit me institucionet arsimore të R. Turqisë.

Në fund të takimit u dakorduan që të vazhdojnë  kontaktet edhe në të ardhmen me qëllim të  realizimit të projekteve në sferën e arsimit dhe ata që janë në interes të përbashkët të përspektivës tone.

COMMENTS