Author: medreseja1

1 2 3 18 10 / 171 POSTS
HUTBEJA E XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

HUTBEJA E XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

Sot 16.02.2024, në Medresenë Isa Beu, në prani të Drejtorit, Profeso [...]
PROJEKT NGA LËNDA KULTURË DHE QYTETËRIM ISLAM

PROJEKT NGA LËNDA KULTURË DHE QYTETËRIM ISLAM

Me 05.02.2024, në lokalet e Medresesë “Isa Beu, paralelja e Vajzave -S [...]
VIZITË URIMI NGA ISH NXËNËSIT E MEDRESESË ISA BEU

VIZITË URIMI NGA ISH NXËNËSIT E MEDRESESË ISA BEU

Një numër i konsiderueshëm i ish nxënësve të Medresesë, në [...]
NAMAZI I XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

NAMAZI I XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

Sot 26.01.2024, në Medresenë Isa Beu, Hatib dhe Imam për namazin e X [...]
NAMAZI I XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

NAMAZI I XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

Sot 29.12 2023, në ditën e fundit të gjysëmvjetorit të parë të vitit [...]
1 2 3 18 10 / 171 POSTS