Hapje e ekspozitës “Artet e Bukura” nga dega e vajzave të Medresesë Isa Beu – Tetovë

Hapje e ekspozitës “Artet e Bukura” nga dega e vajzave të Medresesë Isa Beu – Tetovë

Medreseja Isa Beu -paralelja e vajzave në Tetovë , me datë 20/04/2018 me rastin e shënimit të ditëlindjes së Pejgamberit Alejhi Selam organizoi hapjen e ekspozitës “ Artet e Bukura”, të përgaditur nga nxënëset e kësaj paralele.

Në këtë manifestim present ishin Kryetari i BFI-së Reisul ulema H.Sulejman ef. Rexhepi, Drejtori general i Medresesë Isa Beu Ibrahim ef.Idrizi Muftiu i Tetovës, Prof. dr. Qani Nesimi, të gjithe muftytë e vendit përfaqsues nga medreseseja Haxhi sheh Xhamija , përfaqsues nga diaspora,hoxhallarë ,mësimdhënëse dhe mësimdhnësit e Medresesë, prindër, nxënëset dhe shumë mysafir dhe dashamirë të kësaj vatre edukative arsimore .

Manifestimin e hapi koordinatori i paraleles së femrave në Tetovë Beqir ef. Memeti ndërsa me fjalimet e tyre përshëndetëse u paraqiten Myftiu i Tetoves , Prof. dr. Qani ef. Nesimi drejtori i përgjithshëm i Medresesë Isa Beu Ibrahim ef.Idrizi , dhe në fund fjalimin e rastit e mbajti Reisul Ulema H.Sulejman af. Rexhepi.

Pas perfundimit te programit u ndanë dhurata për pjesëmarrësit. Pas përfundimit pasoi manifestimi qendror ” Muhamedi simbol i Moralit” ku korri i kesaj medreseja u paraqit me recitime dhe ilahi.
 

COMMENTS