Investimet në Medresenë Isa Beu po vazhdojnë

Dhe thuaj: “Punoni, Allahu do ta shohë punën tuaj, dhe i dërguari i Tij e besimtarët…” (Et-Тevbe,105)

Tani Medreseja edhe me një kafiteri dhe një sallë të re për aktivitet të ndryshme që do të përmisojn cilsinë e aktiviteteve të organizuar nga nxënësit.

Këto ditë në objektet e Medresesë është bërë hapja e një kafiterie e cila nxënësve do të ju mundësoj që shërbimet nga lënjgjet dhe ushqime të ndryshme ti posedojnë brenda për brenda objektit të shkollës.

Po ashtu u bë hapja e sallës, të cilën nxënësit do të mund që ta shfrytëzonin për organizime të ndryshme për aktiviteteve të lira në fushen e arsimit, edukimit, kulturës dhe për aktivitetet tjera manifestuese.

Ndaj, për të gjithë këtë përfundim të punëve të hajrit falenderojm të gjthë ata dashamirë të Medresesë për ndihmën dhe kontributin që dhanë me këtë rast duke e lutur të Madhin Zot që ti shpërblen me të mirat dhe bereqetin e kësaj bote dhe botës tjetër.

[nggallery id=49]