Mbi 1600 familjeve u ndahet mish Kurbani (VIDEO)

Mbi 1600 familjeve u ndahet mish Kurbani (VIDEO)

Edhe këtë vit Medreseja “Isa Beu” respektivisht BFI bëri ndarje të mishit të kurbanit për të gjithë ato familje që janë në gjendje të veshtirë ekonomike, jetimëve, personave me nevoja të posaçme – hendikepuar etj.

Për dallim nga vitet e kaluara, këtë vit u nda shumë e më shumë mish kurbani për arsye se këtë vit kishim edhe një numër shumë të madh të atyre që kurbanin ia dhuruan nxënëseve të Medresesë Isa Beu , rrespektivisht për mirëmbajtjen dhe avancimin e këtij institucioni të vetëm edukativ arsimor të BFI – së, që merret me ndërtimin e vlerave edukimive arsimore tek bijtë dhe bijat e popullit musliman në vendin tonë. Kështu sivjet shpërndau mish kurbani për më tepër se 1600 familje.

Në këtë rast drejtori I Medresesë Isa Beu Prof.Ibrahim Idrizi ne emer te kryetarit të Bashkësisë Fetare Islame Reis ul – ulemasë H. Sulejman ef.Rexhepi, si edhe në emrin e drejtorisë së Medresesë dhe gjithë të të punsuarve dhe nxënësëve të saj, falemenderoi të gjithë besimtarët nga vendi dhe diaspora të cilët kurbanin e tyre ia dhuruan kësaj vatre edukativo – arsimore, me lutje drejtuar të Madhit All-llah që ti shpërblenë me mirësitë dhe bereqetet e kësaj bote dhe botës tjetër.

COMMENTS