Medreseja Isa Beu përcolli maturantët e paraleles së djemve në Shtip

Medreseja Isa Beu përcolli maturantët e paraleles së djemve në Shtip

Me 11.05.2017 Medreseja Isa Beu paralelja e shtrire e djemve Shtip percolli gjeneraten e IX me radhe.

Ne kete manifestim moren pjese mufti i Maqedonise lindore Isa Ismaili, sekretari i medrese Lutfi Nexhipi koordinatori i paraleles Nasir Rexhepi profesoret e medresese nxenes, prind dhe shume miq e dashamir te kesaj vatre edukativo arsimore.

Manifestimi u percoll me nje program te begatshem artistik, me fjalet e veta pershendetse u paraqiten Muftiu Isa Ismaili ne emer te drejtorit Prof. Ibrahim idrizi u paraqit sekretari Lutfi Nexhipi.

 

COMMENTS