Medreseja Isa Beu – Qendër përcolli gjeneratën e XXX

Medreseja Isa Beu – Qendër përcolli gjeneratën e XXX

Me datë 05/05/2017 në ambientet e restoranti Konakut maturantët e Medresesë Isa Beu kishin manifestim për përcjelljen e maturantëve. Në këtë natë të begatshme dhe me përplot emocione ishte prezent edhe kreu më i lartë i BFI – së Reisul ulema haxhi Sulejman ef. Rexhepi , Drejtori i përgjithshëm i Medresesë Isa Beu Ibrahim Idrizi , kryetari i Organizatës – Hilal Mustafa Dauti , profesorë dhe nxënës.

Fjala përshëndetëse iu dha drejtorit të përgjithshëm të Medresesë Isa Beu Ibrahim Idrizi kurse fjala e rastit iu dha Kryetarit të BFI – së Reisul ulema haxhi Sulejman ef. Rexhepi . Në këtë mbrëmje solemne kishte ilahije dhe kaside , Medreseja Isa Beu këtë vit përcolli edhe gjeneratën XXX

 

COMMENTS