Medreseja Isa Beu shënon ditëlindjen  e Muhamedit a.s  para  besimtarëve te Manastirit

Medreseja Isa Beu shënon ditëlindjen e Muhamedit a.s para besimtarëve te Manastirit

Sot me datë 19/04/2017 Medreseja Isa Beu – paralelja e shtrirë e vajzave në Shkup  në bashkpunim me BFI-në respektivisht, me muftininë e Manastirit realizoi nje program fetar kushtuar ditëlindjes se pejgamberit a.s.

Para një numri të madh të besimtareve të gjinisë femrore në Xhaminë Hajdar Kadi të Manastirit kordinatorja e degës së vajzave se Medresesë Isa Beu prezentoi me ligjeratën e saj kushtuar personalitetit më me ndikim në historinë e njerzimit Muhammedit Alejhi Selam.

Ligjerata është mbajtur ne tre gjuhë për shkak te strukturës së besimtarëve në  atë  qytet : Shqip , Maqedonisht dhe në atë Turke .

Pastaj korri i Medresesë dega e vajzave Shkup realizoi një program të mrekullueshëm me ilahi, recitime dhe kaside.

 

 

COMMENTS