Në Gostivar vazhdojnë ditët manifestuese me rastin e ditëlindjes së Muhamedit Alejhi Selam

Në Gostivar vazhdojnë ditët manifestuese me rastin e ditëlindjes së Muhamedit Alejhi Selam

Sot me 14 Prill 2017 Bashkësija Fetare Islame e Maqedonis në bashkpunim me Muftininë të Gostivarit dhe të Medresesë Isa Beu – Paralelja e Vajzave në Gostivar, me rastin e ditëlindjes së Pejgamberit tonë, Muhamedit Alejhi Selam, nxënëset e kësaj paralele, bënë shpërndarjen e fletushkave me moton “Të tjerët rreth personalitetit të Muhamedit Alejhi Selam”  si dhe shpërndan nga një pako me llokum të sponzoruara nga kompania “Bllagoja Gjorev A.D” e cila njëherit posedon edhe çertifikatën Hallall nga Agjencioni i Standardit Hallall pranë BFI. Edhe në ditët në vazhdim do të ketë aktivitete manifestuese.

COMMENTS