Në Tetovë  vazhdojn manifestimet  për nderë  të Dritës së Gjithësisë Muhammedit a.s

Në Tetovë vazhdojn manifestimet për nderë të Dritës së Gjithësisë Muhammedit a.s

Sot me 20/04/2017  Bashkësija  Fetare Islame e Maqedonisë në bashkpunim me Medresenë Isa Beu – dega e vajzave në Tetovë  dhe muftininë e Tetovës ,për nderë të ditëlindjes së Pejgamberit më të madh  Muhammedit  Alejhi   Selam, nxënëset e kësaj paralele, bënë shpërndarjen e fletushkave me moton “Të tjerët rreth personalitetit të Muhamedit Alejhi Selam”  si  dhe  shpërndanë nga një pako me llokum .

Ndërsa nesër me date 21/04/2017- (E Xhuma) , Medreseja Isa Beu – dega e vajzave në  Tetovë në ora 17:00 në  Pallatin e Kulturës  do të hap ekspoziten nën moton “Artet e Bukura” kurse, me vonë respektivisht në ora 18:00 në sallen e Pallatit të Kulturës , nxënëset e kësaj paralele  organizojnë manifestim nën moton “Muhammedi A.S  simbol i moralit”.

COMMENTS