Perfundon gjysmëvjetori i parë

Sot me datë 29/12/2012 perfundoj gjysmëvjetori i parë në Medresenë Isa Beu për vitin shkollor 2012/2013. Si çdo vit ashtu edhe në këtë vit nxënësit dhe nxënëset e Medresesë treguan suksese dhe aktivitete të bujshme që njëherit vërteton dhe dëshmon imazhin dhe prestigjin që ka kjo shkollë në vendin ton dhe jashtë saj. Si një ndër institucionet më të vjetra edukativo-arsimore në Maqedoni po edhe më gjerë në rajon, duke përballuar gjithnjë me dinjitet dhe kokën lart valët e stuhishme të rrjedhave të kohës, duke qenë në çdo kohë në rangun e shkollave më elite dhe moderne, “Medreseja Isa Beu”, vazhdon traditën e sukseseve që e bënë që kjo shkollë të jetë më tërheqëse për gjeneratat e reja…