Rektori i Universitetit Ballkanik Ndërkombtar në Shkup vizitoi Medresenë Isa Beu

Rektori i Universitetit Ballkanik Ndërkombtar në Shkup vizitoi Medresenë Isa Beu

Me datë 03/09/2015 Rektori i Universitetit Ballkanik Nderkombtar Prof.Dr. Ismail Kocayusufoglu i bëri vizite miqësore Medresesë Isa Beu ku u takua me Drejtorin e pergjithshem te Medresesë Prof. Ibrahim Idrizi me ç’rast temë bisede ishte roli i Medresesë Isa Beu ne zhvillimin e procesit edukativo arsimor dhe ngritjen e vlerave edukativo arsimore te gjeneratat e reja .

Nder tjerat u bisedua edhe per vendosjen e bashkpunimit shkëncor ndërmjet Medresesë Isa Beu dhe Universitetit Ballkanik.

IMG_9689

IMG_9693

IMG_9694