Respekti i udhëheqësit tënd është respekt i vetvetes

Respekti i udhëheqësit tënd është respekt i vetvetes

Këshilli edukativo arsimor i Medresesë Isa Beu në krye me drejtorin Prof. Ibrahim Idrizin vizituan Reisul Uleman Haxhi Sulejman efendi Rexhepin, për ti uruar marjen e çmimit “IMAZHI I KOMBIT” ditë më parë që ju dhuruar nga Akademia e Shkencës së Shqipërisë.

Drejtori Prof. Ibrahim Idrizi i shprehu urimet më të përzemërta për këtë çmim të veçantë dhe shumë domethënës për ne si Këshill edukativo-arsimor si dhe për myslimanët e Republikës së Maqedonisë e në veçanti për Ju si Kryetar i BFI në R.Maqedonisë. Kemi bindje se ky çmim është në përputhje të thellë dhe të plotë me veprimtarinë Tuaj të begatshme në shërbim të Kombit, të Atdheut e të Fesë, përfshirë këtu me theks të veçantë tolerancën, dialogun, harmoninë e mirëkuptimin ndër-religjioz midis shqiptarëve.

12459054_1053401538043913_1628212594_o

12464850_1053401534710580_464292455_o

12465547_1053401528043914_1657975629_o

12470943_1053401558043911_275878373_o 12471192_1053401554710578_926475455_o 12476775_1053401551377245_2023436692_o 12482939_1053401541377246_400150645_o 12482957_1053401548043912_1067824373_o