Turneu tradicional në futboll “Vjeshta 2018”

Turneu tradicional në futboll “Vjeshta 2018”

Si çdo vit ashtu edhe këtë vit në Medresenë “Isa-beu” u organizua turneu tradicional “Vjeshta 2018” nga shoqata e nxënësve si dhe sektori për sport dhe rekreacion që funksionon në kuadër të Medresesë “Isa-Beu”.

Turneu filloi më 16.10.2018(e martë) dhe do të zgjas deri më 18.10.2018(e enjte) dhe marin pjesë të gjithë klasat të përfaqësuar me nga një skuadër. Hapjen e turneut e bëri drejtori i Medresesë Prof. Ibrahim Idrizi i cili mbajti një fjalim ku në të i falënderoi nxënësit për aktivitetet e tyre, poashtu tregoi edhe për vlerën e sportit në përgjithësi si në aspektin fetar poashtu edhe në aspektin edukativ.

COMMENTS