Delegacioni nga Fakulteti Ilahijat nga Bursa vizitoi Medresenë Isa Beu.

Drejtori i Medreses Isa Beu Prof.Ibrahim Idrizi priti mysafirët nga R.Turqisë, respektivisht Dekanin e Fakultetit Ilahijat të Bursës me disa profesor dhe të njejtin e informoj për historikun e Medresesë dhe të arriturat që i ka bërë ky institucion edukativo arsimor në ngritjen e vlerave edukativo arsimore tek gjeneratat e reja në Maqedoni dhe jasht…..

[nggallery id=26]