Tag: vizit medresen

Delegacioni nga Fakulteti Ilahijat nga Bursa vizitoi Medresenë Isa Beu.

Drejtori i Medreses Isa Beu Prof.Ibrahim Idrizi priti mysafirët nga R. [...]

Vizitë nxënësit e mësim besimit

Hoxha i nderuar Senad ef Ramadani bashk me nxënsit dhe nxënset e mësim [...]
2 / 2 POSTS