Namazi i Xhumasë 07/04/2017

Namazi i Xhumasë 07/04/2017

Namazi i Xhumasë: 07/04/2017 Ligjërues: Dashmir Sali Tema: Kur’ani dhe Hifzi

Namazi i Xhumasë: 07/04/2017

Ligjërues: Dashmir Sali

Tema: Kur’ani dhe Hifzi

COMMENTS