Category: Namazi i Xhumas

HUTBEJA E XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

HUTBEJA E XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

Sot 16.02.2024, në Medresenë Isa Beu, në prani të Drejtorit, Profeso [...]
NAMAZI I XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

NAMAZI I XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

Sot 26.01.2024, në Medresenë Isa Beu, Hatib dhe Imam për namazin e X [...]
NAMAZI I XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

NAMAZI I XHUMASË NË MEDRESENË ISA BEU

Sot 29.12 2023, në ditën e fundit të gjysëmvjetorit të parë të vitit [...]
Namazi i Xhumasë 07/04/2017

Namazi i Xhumasë 07/04/2017

Namazi i Xhumasë: 07/04/2017 Ligjërues: Dashmir Sali Tema: Kur'ani d [...]
4 / 4 POSTS