Tag: temë

A është njeriu, tashmë, njeri apo diç tjetër?!

A është njeriu, tashmë, njeri apo diç tjetër?!

Prof. Ibrahim Idrizi. Tirania, dhuna, robëria, krimi etj., janë e vër [...]
Fuqia e fjalës së mirë dhe të bukur

Fuqia e fjalës së mirë dhe të bukur

Prof  Ibrahim Idrizi. Falënderimet dhe lavdë­ri­met qofshin për All [...]
2 / 2 POSTS