Category: Punime Shkencore

Ekspozita dhe Mevludi tradicional nga Medreseja Isa Beu – dega Tetove

Ekspozita dhe Mevludi tradicional nga Medreseja Isa Beu – dega Tetove

Të xhumanë  më datë 22.04.2016, me rastin e shënimit të ditëlindjes së [...]
A është njeriu, tashmë, njeri apo diç tjetër?!

A është njeriu, tashmë, njeri apo diç tjetër?!

Prof. Ibrahim Idrizi. Tirania, dhuna, robëria, krimi etj., janë e vër [...]
Fuqia e fjalës së mirë dhe të bukur

Fuqia e fjalës së mirë dhe të bukur

Prof  Ibrahim Idrizi. Falënderimet dhe lavdë­ri­met qofshin për All [...]
3 / 3 POSTS