Vizitë nxënësit e mësim besimit

Hoxha i nderuar Senad ef Ramadani bashk me nxënsit dhe nxënset e mësim besimit vizitoj Medreseja Isa Beu dhe këtë rastë drejtori i Medreses Isa Beu prof Ibrahim Idrizi ju mbajti një fjalim të shkurt rreth aktiviteteve të Medreses dhe i falemenderoi për vizitën…..

Hoxha i nderuar Senad ef Ramadani bashk me nxënsit dhe nxënset e mësim besimit vizitoj Medreseja Isa Beu dhe këtë rastë drejtori i Medreses Isa Beu prof Ibrahim Idrizi ju mbajti një fjalim të shkurt rreth aktiviteteve të Medreses dhe i falemenderoi për vizitën…..