Category: Aktivitete

1 12 13 14 15 140 / 149 POSTS

Paraqitje madhështore e korit të BFI-së në Turqi.

Me rastin e shënimit të ditëlindjes së Muhamedit (a. s.) në Tekirdag, [...]

Medreseja Isa Beu promovojë Hafizin e ri të Kur'anit të ndershëm.

"Ne Kur'anin e bëmë të lehtë për të kuptuar, a ka ndokush që mer këshi [...]

Kërkesë për ndihmë Medresesë

Drejtuar: Qendrave Islame në Diasporë Lënda: KËRKESË Marrë parasysh [...]

Mbëledhje prindërore për suksesin dhe sjelljen e nxënësve

Me 26.01.2013 u mbajt takimi me prindërit e nxënësve për të analizuar [...]

Informatë- Urim

Në bazë të Nenit 20 të Statutit të SHMI Medreseja “Isa Beu” Shkup, dre [...]

Për gjysmëvjetor më të begatshëm

Drejtoria e Medresesë të gjithë nxënësve dhe paraleleve të disperzuara [...]

Vizitë nxënësit e mësim besimit

Hoxha i nderuar Senad ef Ramadani bashk me nxënsit dhe nxënset e mësim [...]

Nëse e ndihmoni Allahun, Ai ju ndihmon juve…

Drejtoria e Medreseja Isa Beu pushimin e gjysmëvjetorit e vazhdon me a [...]
535 vjet Medrese

535 vjet Medrese

“Gjatë këtyre 535 viteve medreseja ‘Isa Beu’ ka mbrojtur vlerat kultur [...]
1 12 13 14 15 140 / 149 POSTS